Boom Linkedin Boom Twitter Boom Facebook Boom Youtube Astrologie
Boom geeft advies in persoonlijk leiderschap


Astrologisch consult
Op grond van een vraagstelling bestudeer ik de geboortesituatie en de energiewerking op de korte en lange termijn. In een gesprek (live of via Skype) vertaal ik deze analyse naar een eigenwijs verhaal. Ik hanteer de traditionele en de spirituele astrologie waarbij ik gebruik maak van de zwarte Maan en de Maansknopen.  

Voorleesverhalen
Voor kinderen tot zes jaar beschrijf ik de essentie vanuit hun geboortehoroscoop. Hier ligt een link tussen astrologie en sjamanisme. Er ontstaan sprookjes over de dieren en elfjes van het bos rondom Annaliza’s Boomhut. Een magisch geschenk voor uw (klein)kind.Groepsworkshop
In groepsverband zijn er legio mogelijkheden. Een workshop over de beginselen van de astrologie of meer gericht op een planeet als Zon, (zwarte) Maan, Pluto. Een workshop met het team om bijvoorbeeld via de stand van Mercurius ieders wijze van communiceren te verhelderen.

Winter 2017: workshop astrologie, persoonlijk leiderschap. Over de Zon en Maan in je horoscoop en hoe je deze het beste inzet in je dagelijks leven. Nieuwe data volgen! Voor meer informatie: workshop astrologie.