Boom Linkedin Boom Twitter Boom Facebook Boom Youtube Actueel
waar ik mee bezig ben


Voorjaar 2017
Persoonlijk leiderschap: Onlangs een verrijkende studiereis door Marokko gemaakt onder leiding van ontdekkingsreiziger Arita Baaijens. Tijdens pittige wandelingen hebben we in een groep ervaringen over landschap, natuur en eigen zijn uitgewisseld. Herkenbaar en bruikbaar in mijn natuuractiviteiten.
Tijdens de klantendag van OR-ondersteuning de workshop 'Laat je zon stralen!' verzorgd. Deelnemers zochten contact met de zon in hun horoscoop. Spelenderwijs maakten ze zo kennis met de beginselen van de astrologie.Paard heeft een nieuw erf gevonden!

Najaar 2016
Actief met presentatie 'Medezeggenschap, een recht' voor een personeelsdag bij opdrachtgever in de kunstsector. Weer boeiend om mensen enthousiast te zien worden voor het OR-werk. Verder bezig met afronden van projecten en het opstarten van nieuwe voor 
het jaar 2017. Heb eindelijk ook mijn overeenkomsten PDA-proof gemaakt. 

   

Nieuw bij Boom: dierschilderingen in opdracht. Zoals Geit en Panter.

Zomer 2016
De workshop astrologie, persoonlijk leiderschap in het voorjaar was een succes. Over de Zon en de Maan in je horoscoop en hoe je deze het beste inzet in je dagelijks leven. Tijd dus voor een nieuwe editie! Data: woensdagavonden 28 september en 19 oktober. Voor meer informatie: workshop astrologie.

Winter 2015/2016
Op medezeggenschapsterrein bezig met scholing: een starterscursus ondernemingsraad. Op maat gemaakt voor nieuwe leden van een OR. De doorgewinterde leden kunnen uiteraard aanschuiven. Dan dient het als opfriscursus.
Op het gebied van persoonlijk leiderschap verzorg ik komend voorjaar een workshop astrologie. Over de Zon en Maan in je horoscoop en hoe je deze het beste inzet in je dagelijks leven. Voor meer informatie: workshop astrologie.

Zomer 2015
Heb heerlijk de ruimte voor de planning en voorbereiding van het najaar 2015. Met ondermeer een lezing over 'De OR en zijn PR'. Het opzetten ervan verscherpt mijn eigen visie op de communicatie tussen de OR en zijn achterban.
Verder lopen de kleine projecten deze zomer gewoon door. 

Voorjaar 2015
 
Creatief met het schrijven van twee voorleesverhalen. De horoscoop van de kleuter is steeds het uitgangspunt waarna Annaliza vanuit haar boomhut de dieren laat vertellen. Plezierige bezigheid!
In een zorginstelling werk ik mee aan een audit jaargesprekken. Via interviews worden de formele, inhoudelijke aspecten en de effectiviteit gemeten. Daarna volgen de conclusies, verwerkt in een rapportage. 
Verschenen: Het Jaarverslag 2014 van OR Van Neynsel.

Winter 2014-2015
Verzorgen van opfrispresentatie medezeggenschap aan een ondernemingsraad. Afronden ambtelijk project voor bestuur basisschool. Plannen en schrijven van het eerste jaarverslag.

Verschenen bij Boom: Diergewijs, een ode aan de natuur. Een verzameling schilderingen van krachtdieren. Ter gelegenheid van Boom, 10 jaar weids vertakt. Als relatiegeschenk en voor de Dierenbescherming. Interesse? Mail dan naar boom@betsievermeulen.nl.