Boom Linkedin Boom Twitter Boom Facebook Boom Youtube Actueel
waar ik mee bezig ben


Winter 2019
Verrassend dat precies bij mijn 15-jarig jubileum de Wijkkrant Nijmegen-Oost aanschuift voor een interview.

Winter 2018 / zomer 2019
Veel reizend van de ene OR in het westen naar de andere in het oosten van het land. Het boeiende werk varieert van advieswerk tot het reguliere werk als ambtelijk se
cretaris. Mijn creativiteit is gestimuleerd door het volgen van schilderles in de Corrèze. Een nieuw aanbod astrologie is in de wereld gezet. Zie verderop, interesse? Meld je aan.

Voorjaar, zomer 2018
Advies en ondersteuning: Actief met begeleiding OR over uitdenken, implementeren nieuwe medezeggenschapsvorm, het geven van voorlichting over de praktische uitwe
rking van de WOR en het reguliere AS-werk.
Nieuwe schildering: Giraf.

Najaar 2017, winter 2018
Advies en ondersteuning: Actief met diverse verkiezingstrajecten in de medezeggenschap; werving, PR, schrijven van pakkende teksten. Verder met advies aan een OR inzake herstructurering organisatie en veelvuldig sparren over de actuele gevolgen ervan.

Voorjaar, zomer 2017
Persoonlijk leiderschap: Een verrijkende studiereis door Marokko gemaakt onder leiding van ontdekkingsreiziger Arita Baaijens. Tijdens pittige wandelingen hebben we in een groep ervaringen in landschap en natuur uitgewisseld. Herkenbaar en bruikbaar in mijn natuuractiviteiten.Tijdens de klantendag van OR-ondersteuning een workshop 'Laat je zon stralen!' verzorgd. Deelnemers zochten contact met de zon in hun horoscoop. Spelenderwijs maakten ze zo kennis met de beginselen van de astrologie en ermee te werken in het dagelijks leven.

Najaar 2016
Actief met presentatie 'Medezeggenschap, een recht' voor een personeelsdag bij een opdrachtgever. Weer boeiend om mensen enthousiast te zien worden voor het OR-werk. Verder bezig met afronden van projecten en het opstarten van nieuwe voor 
het jaar 2017. Heb eindelijk ook mijn overeenkomsten PDA-proof gemaakt. 

            
Nieuw bij Boom: dierschilderingen in opdracht.

Zomer 2016
De workshop astrologie, persoonlijk leiderschap in het voorjaar was een succes. Over de Zon en de Maan in je horoscoop en hoe je deze het beste inzet in je dagelijks leven. Tijd dus voor een nieuwe editie! Data: woensdagavonden 28 september en 19 oktober. Voor meer informatie: workshop astrologie.

Winter 2015/2016
Op medezeggenschapsterrein heb ik een starterscursus ondernemingsraad verzorgd. Op maat gemaakt voor nieuwe OR-leden. De doorgewinterde leden kunnen uiteraard aanschuiven. Dan dient het als opfriscursus.
Op het gebied van persoonlijk leiderschap bezig met de ontwikkeling van een workshop astrologie. Over hoe je de horoscoop in kunt zetten in het dagelijks leven.

Zomer 2015
Heb heerlijk de ruimte voor de planning en voorbereiding van het najaar 2015. Met ondermeer een lezing over 'De OR en zijn PR'. Het opzetten ervan verscherpt mijn eigen visie op de communicatie tussen de OR en zijn achterban.
Verder lopen de kleine projecten deze zomer gewoon door. 

Voorjaar 2015
 
Creatief met het schrijven van twee voorleesverhalen. De horoscoop van de kleuter is steeds het uitgangspunt waarna Annaliza vanuit haar boomhut de dieren laat vertellen. Plezierige bezigheid!
In een zorginstelling werk ik mee aan een audit jaargesprekken. Via interviews worden de formele, inhoudelijke aspecten en de effectiviteit gemeten. Daarna volgen de conclusies, verwerkt in een rapportage. 
Verschenen: Het Jaarverslag 2014 van OR Van Neynsel.

Winter 2014-2015
Verzorgen van opfrispresentatie medezeggenschap aan een ondernemingsraad. Afronden ambtelijk project voor bestuur basisschool. Plannen en schrijven van een jaarverslag.

Verschenen bij Boom: Diergewijs, een ode aan de natuur. Een verzameling schilderingen van krachtdieren. Ter gelegenheid van Boom, 10 jaar weids vertakt. Als relatiegeschenk en voor de Dierenbescherming. Interesse? Mail dan naar boom@betsievermeulen.nl.